Triple-Mama Jennie Garth, star Beverly Hills 90210, mama a trei fete

Jenny_si_copii_Beverly-Hills

Surprinzător pentru cei care nu mai ştiu prea multe despre blonda Jennie Garth, interpreta lui Kelly din Beverly Hills 90210, ea este mamă a 3 fete. Cu mai relativ-nou-faimosul vampir Peter Facinelli dacă e să comparăm momentul de glorie al fiecăruia dintre partenerii acestei familii de actori de seriale de succes. Seria de fete este impresionantă și ea. Mai jos avem o poză cu familia în formula lărgită înainte de divorț.

Jenniegarth si familia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tata din familie a plecat din poză între timp. Dar Jenny își continuă viața ei de mama și are grijă mare pentru ca să le ofere copiilor ei liniștea necesară, departe de fotografi și jurnaliști. Există chiar o avertizare a frumoasei blonde mereu tânără la adresa jurnaliștilor: „casa mea e ca un Fort Knox pentru copii mei!”

 

Într-un interviu recent recent vorbea despre provocarea de a fi mamă şi singur-părinte.

Ea credea că oricum era era dificil să se împartă pentru nevoiele fiecăreia dintre cele trei fete, cu grupe de vârstă diferite. Cel mai greu i se pare să îşi facă un program :).

Fata cea mare îi tot împrumut din haine, dar se bucură ce cel puţin pantofii îi sunt lăsaţi în pace: Luca Bela are un număr mai mare la picior.

De curând implicată în campania Oral-B pentru promovarea aparatelor dentare, Jenny este foarte implicată în acest proiect, simţind că are ce împărtăşi. Până la urmă o mamă ştie tot despre dinţi dacă are trei fete cucuiete de vârste diferite. Ea nu a purtat aparat dentar, dar fata cea mare a purtat, iar cele mici urmează în curând să îşi pună.

Unul dintre trucuri pentru spălatul pe dinţi. Jenny ascundea o juc[rie la spate, iar când după periaj fata ei scuipa se trezea cu jucăria în chivetă crezând că e din propria gură!

Ce mi-a plăcut e că Jenny e o mamă modernă. Își dă seamă că dacă ar fi știut ce o așteaptă ar fi prețuit mai mult timpul liber de dinaintea primei sarcini și le recomandă mamelor să nu se streseze chiar dacă trec prin momente grele: să se gândească că ele vor trece în curând odată cu creșterea în vârstă a copiilor.

Iată alte poze cu Jenny Garth, fost star Beverly Hills 90210, mama a trei fete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *