Tristețe mare în sufletul creatoarei Rita Mureşan. Fata cea mare a plecat în lume.

Rita si Rebeca
Foto: facebook.ro

La 43 de ani, creatoarea de modă Rita Mureşan are două fete mari de care este foarte ataşată şi în preajma cărora simte că întinerește.

Fetele au ajuns la vârsta la care, se pare că se pregătesc pe rând să îşi ia zborul în viaţă. Aşa s-a întâmplat cu Rebeca, fiica cea mare, care de săptămâni bune o ţine pe jar pe faimoasa mămică. De la agonie la extaz, aşa se pot descrie cel mai bine ultimele săptămâni din viaţa Ritei. În primă fază, creatoarea a fost extrem de bucuroasă atunci când Rebeca a anunţat-o că a fost admisa la unul dintre cele mai prestigioase colegii din lume. Evenimentul a fost foarte bine primit în familia creatoarei de modă, iar aceasta nu a ezitat să împartă bucuria şi cu prietenii virtuali: “Lacrimi! Lacrimi de fericire! Rebeca a fost admisa la Imperial College London! Cât de norocoasă să fiu să fiu aleasă ca mamă de ea?! Te iubesc, iubirea vieții mele! Mulțumesc! Așteptăm și celelalte facultăți să își exprime dorința de a avea un student atât de special ca Rebeca! Apoi Rebe va alege unde va studia chimia și unde o să descopere acel leac pe care eu simt că îl va descoperi!”. Confirmări au mai venit între timp și de la alte facultăți și Rebeca, așa cum spunea și mămica ei, a decis pentru un colegiu din America.

După perioada euforică, bucuria s-a risipi destul de repede când a realizat că fetiţa ei va părăsi cuibuşorul și se va aventura în vâltoarea vieţii, departe de casă. În exclusivitate pentru emisiunea Click!, Rita Mureșan a mărturisit cu lacrimi în ochi: “E greu să îţi plece un copil. Nu ştiu cât va sta Rebeca acolo, dar ştiu că eu voi plânge întotdeuna după ea pentru că e fiica mea cea mare, pentru că o iubesc foarte mult şi sunt mândră de tot ce a realizat ea. Ştii de ce sunt fericită? Pentru că pleacă peste Ocean, nu pleacă de tot. Pentru mine asta e foarte important”.

La începutul săptămânii trecute creatoarea de modă, vădit emoționată, mărturisea: ”Aceasta este una dintre cele mai grele săptămâni din viața mea! Puiul meu cel mare, Rebeca, pleacă sâmbătă în viață. Și a ales U.S.A. De fapt și U.S.A. a ales-o pe ea. Pentru că facultatea la care merge, chiar dacă e una scumpă, i-a oferit una dintre cele mai mari burse, peste 60% din taxă, plus un job. Și toate acestea le-a făcut singură, pe notele și perseverența ei! Este un copil minunat și merită tot ce e mai bun. Va studia chimia genetică la Vassar College”.

cu fetele la aeroport
Foto:facebook.ro

Ziua despărțirii a venit și mămica, înarmată bine, a condus-o sâmbătă pe Rebeca la aeroport, însoțită fiind și de fiica cea mică, Gloria. Și-au luat rămas bun cu lacrimi în ochi și, așa cum spunea Rita, se va consola cu faptul că fetița ei este doar peste Ocean și nu în altă dimensiune.

la aeroport
Foto:facebook.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *