sâmbătă,decembrie 9, 2023

Tudor Ionescu, jumătatea trupei Fly Project, s-a însurat cu o frumoasă prezentatoare tv

0
Tudor Ionescu
foto: facebook

Relaţia dintre Tudor Ionescu, jumătatea trupei Fly Project şi Anamaria Stancu, prezentatoare de televiziune a fost comparată de foarte multe ori cu un montagne russe. Cu suişuri şi coborâşuri, dar plină de distracţii. Sunt împreună de 11 ani iar anul trecut, în luna septembrie, cei doi au avut cununia civilă.

În acest weekend Tudor şi Anamaria, aleasa inimii sale, şi-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au ajuns şi în faţa altarului, unde şi-au jurat iubire veşnică şi au făcut schimb de verighete din aur alb. La nuntă, mirii au arătat impecabil, iar Anamaria a avut o rochie foarte stilată şi elegantă.

Evenimentul s-a desfăşurat într-un cadru de poveste, în aer liber, la Clubul Snagov, unde mirii au sosit la bordul unei şalupe. La cel mai important eveniment din viaţa lor, Tudor şi Anamaria au avut alături rudele şi prietenii cei mai apropiaţi. Alături de mireasă a fost și Andreea Berecleanu, colega și prietena miresei, împreună cu soțul acesteia.

foto: facebook

De altfel, ştirista a şi comentat pe contul ei de socializare, alături de câteva fotografii postate de la eveniment:

”Nunta mult visată a colegei și prietenei mele Anamaria Stancu Ionescu cu Tudor Ionescu ( Fly Project):) Tineri, frumoși, îndragostiți și dupa 11 ani de iubire! Super locație, super organizare”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina ei de Facebook.

tudor-flyproject-anamaria-andreea-berecleanu
foto: facebook

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *