Tudorel Filimon din “La Bloc” are un băiat despre care n-a vorbit niciodată

Tudorel
foto: stirileprotv.ro

Interpretarea personajului “Nea Popa” din serialul “La Bloc”, a făcut ca numele actorului, Tudorel Filimon, să treacă cumva în plan secund, acesta fiind apelat şi astăzi cu numele personajului căruia i-a dat viaţă. Deşi actorul a jucat în multe spectacole şi filme, rolul din serialul de comedie a fost cel care l-a făcut celebru. Foarte puţini ştiu însă că “Nea Popa” are un fiu care este la rândul lui actor.

“Nea Popa” din “La Bloc” are un fiu despre care n-a vorbit niciodată. Acesta este actor şi arată complet diferit de tatăl său celebru, Tudorel Filimon! Are părul lung şi e plin de tatuaje!

baiatul lui nea popa
Foto: wowbiz.ro

Adrian Filimon este actor, ca şi tatăl său. Tânărul însă nu seamănă deloc cu “Nea Popa”. Adrian e brunet, are părul lung şi are figura unui romantic. Este însă plin de tatuaje.

Tânărul, despre care Tudorel Filimon nu a vorbit până acum, este angajat al Teatrului „Aureliu Manea” din Turda şi joacă în majoritatea spectacolelor puse în scenă acolo.

baiatul pe scena
Foto: wowbiz.ro

După rolul din serialul TV “La Bloc”, lui Tudorel Filimon nu i-a mers prea bine. Actorul care are 61 de ani are probleme cu băncile. Aşa că a acceptat chiar şi să apară într-o emisiune-concurs, care se desfăşura în condiţii extreme. Nevoit să doarmă în frig şi supus unor probe fizice, actorul însă a cedat. I s-a făcut rău şi a fost scos din emisiune, cu ambulanţa!

Acum, Tudorel Filimon este angrenat într-un alt proiect. El are rol principal în spectacolul “Haimanaua”,  o piesă care a avut premiera luna trecută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *