Turtă dulce cu ciocolată

Ingrediente:
- 130gr. ciocolată neagră
- 125gr. făină
- 100gr. miere
- 100gr. zahăr brun
- 75gr. făină T55
- 75gr. unt
- 4 ouă
- 1 pachet praf de copt
- 1 lingură rom
- nucșoară rasă
- ghimbir
- scorțișoară
Mod de preparare:
1. Încălziţi cuptorul la 175 °C. Topiţi ciocolata, untul si mierea în bain-marie sau în cuptorul cu microunde. Amestecaţi pentru a forma o pastă omogenă. Adăugaţi zahărul, condimentele, ouăle și romul.
2. Cerneţi făina împreună cu praful de copt şi amestecaţi cu o lingură de lemn. Formaţi inimioare din amestec.
3.Tapetaţi cu hârtie o tavă, turnaţi inimioarele și daţi la cuptor aproximativ 40 de minute.
4. Opriți cuptorul şi mai lăsaţi această turtă dulce cu ciocolată încă 5 minute înainte de a o scoate din tavă. Stropiţi cu ciocolată fiecare jumătate de inimioară.