Turtiţe cu brânză şi susan

Ingrediente:

  • o cană de făină integrală/tărâţe de ovăz
  • o jumătate cană de făină albă
  •  2 ouă
  • o cană şi jumătate de brânză de vaci cremoasă
  • un praf de sare
  • o jumătate linguriţă coriandru
  • o linguriţă bicarbonat de sodiu
  • susan

Mod de preparare:
Ouăle se bat bine şi se amestecă cu brânza. Făina amestecată cu bicarbonatul de sodiu se adaugă în ploaie, iar apoi se condimentează şi se amestecă bine.
Aluatul rezultat se lasă să se odihnească 10-15 min. Se pune cu lingura din compoziţie în tavă, pe hârtie de copt şi se presară cu susan. Tava se introduce la cuptor la temperatură medie (cca 180 grade) şi se lasă aproximativ 20 de minute până se rumenesc.

Se servesc dimineaţa lângă ceai cald sau cafea, ori ca gustărică între mese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *