Uite cât de frumoşi au fost Adela Popescu şi Radu Vâlcan la cununia civilă

Uite cât de frumoşi au fost Adela Popescu şi Radu Vâlcan la cununia civilă

Au avut o nuntă de poveste departe de obiectivele camerelor de filmat şi de ochii curioşilor şi au fugit în luna de miere imediat după terminarea petrecerii.

De pe aeroport, înainte de îmbarcare, Adela a anunţat pe blogul personal despre evenimentul fericit pe care l-au încheiat cu puţin timp în urmă.

Au fugit în luna de miere, departe de casă, în locul cel mai drag lor. Pentru Adela şi Radu, New York este oraşul în care cei doi s-au îndrăgostit iremediabil. S-au acomodat rapid cu fusul orar şi după ce şi-au încărcat puţin bateriile, Adela a considerat că este momentul să împărtăşească cu prietenii virtuali şi momentele frumoase care au avut loc cu ocazia căsătoriei civile. Prin urmare, Adela a postat pe blogul personal detalii din ziua cununiei dar şi fotografii care ilustrează fericirea absolută.

Adela si Radu 11

“Dar să o luăm cu începutul. Nu ai cum să îmbraci rochia albă dacă nu treci mai întâi pe la ofiţerul stării civile. Şi deşi este o etapă premergătoare celei importante, adică cununia religioasă, ţin să vă spun că am avut parte de o cununie civilă senzaţională. Aşa că vineri la 18:00 punct eram gătită pruna, la fel şi iubitul meu. Corina Hera şi Margo avuseseră grijă să nu ne unim destinele neferchezuiţi. Rochia mea alba PnkCasual şi buchetul de la PurpleFlowers l-au făcut pe Radu să fie şi mai hotărât să mă ia de nevastă.:) Menţionez că până la acel moment nu am avut voie să ne apropiem de foişor, adică de locul unde urma să fim cununaţi, pentru că Dana şi Sânziana, voiau musai să ne surprindă în cel mai frumos mod posibil. Mulţumim mult, fetelor!:)

Adela si Radu 14

Am coborât fericită de mână cu Radu, îndrumaţi de Ivo, fireşte:), văzând în faţa noastră vânzoleala produsă de apropiaţii noştri cărora nici nu apucaserăm să le urăm bun venit. Am păşit hotărâţi printre băncuţele albe aşezate şcolăreşte, aruncând bezele în stânga şi în dreapta. Foişorul era incredibil de frumos. Baloane albe uriaşe îl înconjurau şi tăblii pe care erau scrise „definiţii” super haioase ale căsniciei. În faţă ne aşteptau emoţionaţi naşii noştri dragi împreună cu ofiţerul stării civile. A fost emoţionant şi jucăuş şi pozitiv şi alb…Practic am spus DA împreună cu toţi invitaţii ce aveau în mână pancarte cu îndemnul.

locatie

Petrecerea a continuat cu pupături, îmbraţişări şi o masă de şi acum plâng de poftă în restaurantul domeniului Hadar Chalet. Platouri tradiţionale cu bucate atent alese, pătrăv proaspăt pescuit chiar din păstrăvăria locului, sarmale în foi de viţă de te lingi pe degete. Şi…vin de Susani făcut de tatăl meu, preferatul lui Radu. Un rose ce bate de departe cele mai vestite crame.

Ne-am dorit pentru vineri o masă tradiţional românească, întrucât papilele noastre gustative urmau să fie dezmierdate la nuntă cu un bufet suedez italienesc pregătit cu măiestrie de Chef Foa. Seara a devenit şi mai incitantă atunci când Dana ne-a spus că împreună cu fratele ei au gândit un Escape Room pentru cei prezenţi şi că primii participanţi în căutarea propriilor verighete, eram chiar noi. 🙂

Ce a urmat nu are sens să vă mai povestesc, mai ales că ne-am asigurat că fotografiile au fost arse şi date dispărute pentru totdeauna. :))))

Vă las mai jos doar ce se poate arăta.“

Adela si Radu 1

Adela si Radu 9

Adela si Radu 8

Adela si Radu 7

Adela si Radu 6

Adela si Radu 5

Adela si Radu 4

Adela si Radu 3

Adela si Radu 2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *