Uleiul de măsline, alimentul-medicament ce nu trebuie să lipsească din nicio casă

Uleiul de măsline, alimentul-medicament ce nu trebuie să lipsească din nicio casă

Diferenţele de temperatură pun organismul la grele încercări, dar o dietă echilibrată precum dieta mediteraneeană ţine situaţia sub control. Totul se datorează uleiului de măsline extravirgin, alimentul de bază al acestui stil de viaţă şi unul dintre „alimentele-medicament”.

Cu o aromă minunată, uleiul de măsline da savoare mâncării, îi îmbogăţeşte gustul şi aduce organismului nutrienţi esenţiali în păstrarea imunităţii atât de necesare în acest anotimp. Include-l în meniul tău zilnic uleiul de măsline extra virgin Monini, ca te bucuri de sănătate şi o viaţă de calitate!

Monini va recomandă Monini Delicato ! Uleiul de măsline, alimentul-medicament ce nu trebuie să lipsească din nicio casă

Uleiul de măsline extravirgin Delicato beneficiază de toate proprietăţile nutritive ale unui ulei de măsline extravirgin, dar aromă este mai uşoară şi catifelată. Reprezintăsoluţie pentru cei care nu sunt obişnuiţi cu gustul puternic şi înţepător (piperat, picant), gust tipic pentru uleiul de măsline extravirgin.

Condimentând şi gătind cu uleiul demăsline extravirgin Delicato veţi evidenţia gustul preparatelor, fără ca aroma uleiului de măsline devină nota dominantă. Este ideal pentru salate, marinate, dressing şi nu numai.

Monini – O alegere savuroasă şi sănătoasă!image001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *