Un celebru burlac e pe cale să îşi pună pirostiile!?

Gerard Butler
Foto: ego.globo.com

Scoțian de origine, Gerard Butler, a fost de mic un tip năzdrăvan, dornic de celebritate. După terminarea facultății de drept, a primit un post de stagiar la o firmă de avocatură, însă stilul lui de viață petrecăreț a dus la concediere cu o săptămână înainte de a deveni titular. Și dacă tot căuta celebritatea, a plecat la Londra în căutarea ei. Carismatic din cale afară, actorului nu i-a fost prea greu să intre în lumina reflectoarelor, de unde a început o carieră fulminantă în domeniu.

Și viața particulară și-a presărat-o cu picanterii, subiecte tocmai bune pentru presa mondenă. Mare iubăreț din fire, Butler a avut relații cu numeroase femei celebre, precum Jennifer Aniston, Lindsay Lohan, Brandi Glanville sau Jessica Biel. Se pare că nici românca Mădălina Ghenea nu a scăpat din ghearele lui Butler.

Butler-și-Morgan
Foto: laprensa.hn

Cu toate că este un adevărat cuceritor, ajuns la vârsta de 45 de ani, nicio femeie nu a reușit până acum să-l ducă în fața altarului. De curând însă, presa internațională arunca știrea conform căreia faimosul actor s-ar fi logodit. Butler și Morgan Brown, o specialistă în design interior, formează un cuplu din vara anului trecut. Morgan este o femeie de afaceri de succes care și-a început business-ul în design interior după ce a terminat cariera în domeniul modelingului. Speculațiile potrivit cărora cei doi ar fi logodiți au fost generate de faptul că Morgan a fost fotografiată purtând un inel cu diamant, alimentând astfel zvonurile despre logodna celor doi. Se pare că noul cuplu de la Hollywood nu se mai ferește de ochii lumii. Butler și Morgan sunt văzuți împreună atât la evenimente mondene cât și prin parc, tinându-se de mână, sau servind masa la restaurant.

Gerard Butler and girlfriend Morgan Brown attend the New Orleans Saints vs Carolina Panthers football game at the Mercedes Superdome in New Orleans
Foto: justjared.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *