Un plus de savoare pentru diminetile pictate in alb si negru

Continuand povestea micilor placeri nevinovate care ne fac ziua mai frumoasa, inceputa prin Dependentă de nonculoare – În alb şi negru, revenim cu o alta poveste despre arome si savoare, despre gustul dulce-amarui care ne imbie in fiecare dimineata.

Iar pentru a obtine armonia perfecta intre alb si negru, nu avem nevoie numai de o cafea buna, ci si de un lapte pe masura.

Laptele Maresi decoreaza intr-un mod aparte fiecare mic dejun sau pauza de cafea.

Poza sticla ceasca prajitura

Provenit din cel mai bun lapte din Alpii austrieci, laptele condensat Maresi confera cafelei tale un gust cremos si savuros si o culoare maro-aurie. Produsul este 100% natural, fara conservanti, fiind de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria.

Stiai ca pentru obtinerea laptelui condensat la cantitatea de 250g se folosesc 500g de lapte gras integral proaspat si natural? In timpul procesului de productie, apa se extrage din lapte, iar incalzirea il face durabil.

Maresi lapte condensat pentru cafea este de asemenea perfect pentru gatit si copt.

In Romania il gasesti la raftul de lapte pentru cafea, fiind imbuteliat intr-o sticla atractiva si inchisa cu un capat cu filet. Atat timp cat sticla este inchisa ermetic din fabricatie, nu este nevoie sa fie refrigerata. Este recomandat ca, dupa deschidere, sticla sa fie pastrata in frigider si consumata in termen de o saptamana.

Laptele condensat Maresi este distribuit in Romania de compania Maresi Foodbroker SRL si poate fi gasit in multe dintre supermarketurile din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *