Un sistem imunitar puternic e o armată de clone a gesturilor de dragoste şi grijă!

0

Septilin

Sunt momente pentru îmbrăţişări călduroase şi momente pentru reviste folosite drept ventilator. Sunt momente pentru prietenie şi momente pentru izolare şi nasuri lipite de geam. Sunt momente de testare a limitelor şi momente pentru plasturi. Pentru fiecare zgârietură, nas roşu sau strănut eşti acolo cu un arsenal de soluţii şi de gesturi de iubire, din care ai creat un palat protector pentru prinţii şi prinţesele tale. Ai început cu o temelie din mănuşi şi fulare, ai construit pereţi din săpun, ai pus şerveţele antibacteriene în geamuri şi haine groase pe acoperiş. Ai construit o adevărată fortăreaţă în jurul familiei tale, fără să realizezi, poate, că trăim deja în una, că locuim toţi sus, pe vârful unui deal, înconjuraţi de ziduri şi de şanţuri de protecţie. O armată întreagă ne păzeşte în permanenţă patrulând de jur împrejurul cetăţii, iar fortăreaţa e prevăzută cu tunuri de aer şi de apă. Tot sistemul de apărare funcţionează fără încetare, în timp ce noi stăm liniştiţi înăuntru şi dormim, râdem, ne jucăm, trăim. Pentru fiecare gest de iubire şi protecţie organismul uman a scris deja povestea fascinantă a unei… clone bodyguard. Pielea în prima linie de protecţie, alături de hăinuţele groase; tusea şi strănutul alături de scuturat, şters şi spălat pentru îndepărtarea intruşilor şi, într-un final, o armată de celule protectoare alături de fructe colorate, de ceaiuri călduţe şi de salate crocante.

Nu-i poţi ţine pe cei dragi departe de birou, de prieteni, de „grădi”, de pistoalele cu apă şi de castelele de nisip, nu-i poţi împiedica să împartă, să îmbrăţişeze, să sărute, să mângâie, nu-i poţi urma ca o umbră în toate micile aventuri zilnice şi nu-i poţi îngrădi, nici măcar cu ziduri de castel. Însă dragostea şi grija ta continuă să îi protejeze în permanenţă reflectată în organismul fiecăruia dintre ei prin oglinda şi laboratorul magic de replicare al iubirii şi grijei inventat de natură.

Orice aventură te sperie, simţi şi trăieşti fiecare luptă a lor cu nopţi nedormite şi planuri elaborate de victorie. Însă ce nu ştii, poate, este că fiecare bătălie este deja câştigată pentru că adaugă încă un zid de protecţie fortăreţei naturale a organismului. Sistemul imunitar are o componentă uimitoare, ce continuă să evolueze pe tot parcursul vieţii prin memorarea caracteristicilor fiecărui „intrus” şi producerea de anticorpi pentru următoarele întâlniri. Nu poţi fi mereu alături de cei dragi, însă poţi ajuta la dezvoltarea sistemului natural de protecţie al organismului lor, al armatei de celule protectoare – clone ale gesturilor tale de dragoste şi grijă – cu stimulenţi ai căror poveşti au fost scrise tot de natură. Septilin, un produs Himalaya Wellness, conţine doar ingrediente din plante ce fortifică în mod natural sistemul imunitar al organismului. Pentru întărirea primelor linii de apărare, Septilin conţine Amla (Emblica officinalis), o sursă naturală de vitamina C, cu afect antiviral, antibacterian şi antioxidant, şi Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) care stimulează expectoraţia, este antiinflamator, antialergic şi are proprietăţi antioxidante. Pentru situaţiile în care agenţii patogeni reuşesc totuşi să pătrundă în organism, în compoziţia Septilin intră şi Balsamodendron mukul (Guggul), care stimulează sistemul imunitar, reduce febra şi ajută organismul să lupte cu bolile. Guggul-ul susţine fagocitoza – principalul mecanism prin care leucocitele (celulele imunitare) protejează organismul, prin înglobarea şi distrugerea particulelor străine. Pentru pregătirea organismului pentru viitoarele lupte cu agenţi patogeni deja cunoscuţi, Septilin conţine Tinospora cordifolia (Guduchi), care creşte concentraţia de anticorpi şi previne, astfel, recurenţele, reduce febra, are efect analgezic şi grăbeşte vindecarea. Septilin – în variantele tablete pentru cei mari

Tablete_800x600px

sau sirop pentru cei mici – pregăteşte sistemul imunitar pentru lupta cu virusurile şi bacteriile şi ajută organismul să facă faţă infecţiilor respiratorii, gripei, infecţiilor ORL, afecţiunilor alergice.

Sirop_800x600px

Pentru fiecare gest de iubire şi de grijă, natura a creat câte o clonă protectoare: o fortăreaţă a organismului pentru palatul tău din ciorapi pufoşi şi căciuli cu urechi, o armată de celule imunitare pentru

o armată de îmbrăţişări şi mângâieri şi povestea unui organism în continuă evoluţie pentru oamenii obişnuiţi transformaţi în cavaleri şi prinţese neînfricate.

Septilin e gardianul poveştilor cu eroi neînfricaţi, iar Himalaya… e parte din familia ta!

Acest produs este distribuit de compania Prisum International Trading, ce deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar şi pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile şi pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *