Grecia rămâne o destinație de vacanță la îndemână.

Rhodos, este una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță. Insula nu numai că oferă mult soare, dar pune la dispoziție infinite moduri de a petrece o vacanță relaxantă.

Centrul turistic al stațiunii Faliraki, cu multe baruri și hotelurile sale are o amendă, cinci kilometri lungime, plaja ușor înclinată, la un parc acvatic cu tobogane cu apă, piscină cu valuri și jacuzzi, o hangout familie populară. Similar, plin de viață și, uneori zgomotos vine vorba de plajele din Rhodos și Ixia pe extremitatea nordică a insulei. 

 Sfat Hotelul Faliraki: „Espero Village” este situat pe un deal deasupra satului, un complex întins cu vile confortabile, piscină, grădină și priveliști uimitoare asupra golfului.

Este, de asemenea, destul de liniștită, la Rodos – în locuri mai liniștite, care pot fi găsite pe coasta de vest. Plaja naturală de nisip în golful Tsambika este încă virgină. Ca Ladiko în Faliraki Bay, o, piatra idilic căptușită cookie cu apă puțin adâncă. Foarte specific: sub Kalithea Springs, aproape de orașul Rhodos este un mic golf stâncos, cu parc, club de plajă și apă limpede pentru snorkeling. Izolat dar superba: Prasonisi la vârful de sud este de fapt un loc surfer de top, dar cu plaja de nisip largă oferă o mulțime de spațiu pentru plajă, joc și stropire.

 În Valea Fluturilor

O excursie în mediul rural Rhodos este întotdeauna util. Cei care caută pentru natura, ea găsește în pădure, dealuri și văi în original hinterland. Prin Valea Fluturilor în partea de nord a insulei, un drum umbrite duce copaci ultimii noduroase, pârâu și cascade abundă aici, în vara, dar de mii de fluturi. Chiar și cel mai înalt munte insula, Ataviros împădurite (1215 m), se pot descoperi. Pentru a opri satul de vin ademenește Embonas apropiere, cu vinăriile sale și magazine de vin.

Viata sat tipic grecesc are loc in Psinthos: Orașul frumos înconjurat de verdeață incanta cu Platia la grupul în sine taverne primitor, preparate țară proaspăt delicios. Strazi inguste, case albe, grădini în floare – acesta este orașul vechi de Archangelos. Orasul este dominat în mod tradițional în centrul de meșteșuguri vechi, cum ar fi ceramica si tesutul covoarelor.

Bucătăria rafinată sub Acropole

Grecii, romanii, turcii au stabilit pe insula din Marea Egee orasului Rhodes a fost fondat acum 2400 ani. Colosul din Rhodos, una dintre cele șapte minuni ale lumii a pierdut de mult timp, dar multe alte clădiri încă mărturie a măreției trecute. Acropola din Lindos, pitoresc situat pe o stâncă, este una dintre cele mai vechi temple din Grecia. Orașul amplasat pe un deal, cu străzile întortocheate, case căpitanul magnifice, baruri și magazine. Nu este permis accesul mașinilor pe Acropole este de măgar sau pe jos. Lindos este aglomerat, sigur, ci o necesitate. Sfat refugiu pentru localnici deopotrivă obosit: la „Mavrikos” la intrare, sunt de top-notch grec pregătit.

O plimbare de-a lungul secolelor ispitit metropola insula Rhodos. La porțile de ruinele antice ale stadionului și temple odihnă în nisip. Deasupra orașului din data de 14 Lea Castelul Cavalerilor Sf. Ioan, acum un muzeu cu sculpturi și mozaicuri. La poalele palatului este orașul vechi, înconjurat de un zid de cetate impunătoare. În labirint de alei vechi timpuri la viață Arae Ordinul Cavalerilor oameni în stradă, era turc, cu minarete și piețele sale. Zona pietonală a orașului vechi, cu magazinele sale de suveniruri si tarabe alimentare este destul de parcuri de distracții, Koberer încearcă să atragă turiști în restaurantul lor. Care se poate scăpa de fugind pe străzi laterale confortabile și de a descoperi unele tavernă ascuns.

tuktuk.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *