Ingrediente:

  • o varză
  • 2 morcovi potriviţi
  • 2 grăunţi de usturoi
  • 4 linguri pastă de roşii
  • 400g costiţă de porc afumată
  • marar
  • sare
  • piper
  • boia dulce

Mod de preparare:

Varza se toacă marunt şi se pune la fiert cu puţină sare şi cei 2 morcovi răzuiţi, pentru aproximativ 45 de minute.

După ce a fiert, o punem cu o paletă în tavă, adăugăm 2 grăunţi de usturoi pisaţi, costiţa de porc afumată, mărarul tocat fin, piper, boia dulce.

Peste toate turnăm zeama de la varză amestecată cu 4 linguri de pastă de roşii şi o dăm la cuptor timp de o oră la 175 de grade.

Un deliciu de te lingi pe degete! 🙂

Multumim Florentina Vasilescu pentru acest preparat!

 

Varză cu costiţă afumată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *