Varză de Bruxelles cu bacon

Varza-de-Bruxelles-cu-bacon

Ingrediente

  • 2 felii de bacon, tocate
  • 1 kilogram varză de Bruxelles
  • 2 mere, tocate
  • 1/4 linguriță de sare
  • puţin ulei

Pregătire

  1. Sotaţi baconul într-o tigaie și fierbeţi la foc mic timp de 4-5 minute, până se rumeneşte.
  2. Scoateți baconul pe un prosop de hârtie și ștergeti excesul de ulei. Nu ștergeți tigaia.
  3. Puneţi în tigaie varza de Bruxelles, merele și sarea și lăsaţi timp de 1 minut. Adăugaţi puţină apă, acoperiţi tigaia şi mai lăsaţi pe foc înca 5-7 minute, până când varza de Bruxelles se înmoaie.
  4. Adăugaţi bucățile de bacon şi serviţi fierbinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *