Varză de Bruxelles cu lămâie și mac

Ingrediente:
- 500 gr. varză de Bruxelles
- 1 lingură suc de lămâie
- 1 lingură de ulei
- 1 lingură unt
- 1 cățel de usturoi, tocat
- 1/2 linguriță de sare
- 1/2 linguriță coajă de lămâie
- 2 lingurițe semințe de mac
- 1/4 cană supă de pui
Mod de preparare:
- Tocați mărunt varza de Bruxelles.
- Puneți varza într-un castron, adăugați sucul de lămâie, amestecați și băgați la frigider pentru câteva ore .
- Încălziți untul și uleiul într-o tigaie și gătiți la foc mediu. Adăugați varza de Bruxelles pentru 2 minute după care semințele de mac, sarea, usturoiul, coaja de lămâie și mai lăsați pe foc 2 minute.
- Turnați supa de pui și fierbeți 1 minut.