Varza-de-Bruxelles-cu-lamaie-si-mac

Ingrediente:

  • 500 gr. varză de Bruxelles
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1 lingură de ulei
  • 1 lingură unt
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță coajă de lămâie
  • 2 lingurițe semințe de mac
  • 1/4 cană supă de pui

Mod de preparare:

  1. Tocați mărunt varza de Bruxelles.
  2. Puneți varza într-un castron, adăugați sucul de lămâie, amestecați și băgați la frigider pentru câteva ore .
  3. Încălziți untul și uleiul într-o tigaie și gătiți la foc mediu. Adăugați varza de Bruxelles pentru 2 minute după care semințele de mac, sarea, usturoiul, coaja de lămâie și mai lăsați pe foc 2 minute.
  4. Turnați supa de pui și fierbeți 1 minut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *