Varză la cuptor cu legume şi chipsuri de sfeclă roşie

Varză la cuptor cu legume şi chipsuri de sfeclă roşie

Ingrediente:

  • 1 varză
  • 4-5 cepe
  • 4-5 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 2-3 sfecle roşii
  • Sare
  • Piper
  • Foi de dafin
  • cimbru
  • 250g roşii chery in sos
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 pahar de apă

Mod de preparare:

Varza se toacă fin şi se freacă cu puţină sare grunjoasă pentru a se înmuia. Ceapa se toacă foarte fin, morcovii şi pastarnacul se dau pe răzătoare. Se amestecă toate bine şi se condimentează cu sare, piper şi cimbru şi se pun într-o tavă adâncă.

Sfecla se taie în rondele fine care se introduc prin varză, iar apoi se aşează câteva deasupra.

Sosul de roşii se amestecă cu uleiul şi apoi se lungeşte cu apă, iar apoi se răstoarnă peste toată suprafaţa.

Varză la cuptor cu legume şi chipsuri de sfeclă roşie

Se aşează câteva foi de dafin din loc în loc, apoi se bagă la cuptor la foc potrivit. Se lasă până se înmoaie bine şi se rumeneşte bine.

P1011665

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *