sâmbătă,noiembrie 27, 2021

Vedete autohtone care îşi cresc singure copiii

Sunt celebre, au avut soţi celebri, dar acum au rămas singure. Şi avand copii de crescut. Vedetele feminine de la noi se descurcă însă bine ca mame singure, deşi multe dintre ele recunosc că un tată le lipseşte foarte mult copiilor.

vedete romania

După despărţirea de Cristi Borcea, Mihaela a rămas cu trei copii de crescut, gemenii Melisa şi Angelo şi Patrick, fratele mai mare al celor doi. Fosta doamnă Borcea are mare grijă de cei trei. Patrick Borcea studiază la un liceu din Elveţia, iar gemenii sunt ţinuţi departe de ochii presei şi ai necunoscuţilor. Asta s-a văzut cel mai bine la începutul acestui an, când Mihaela, aflată împreună cu gemenii la schi în Austria, a declinat o ofertă din partea patronului unei firme de echipament sportiv. Acesta dorea ca gemenii să pozeze pentru un catalog, însă mămica a spus că nu vrea să îi expună pe micuţi.
Mihaela Rădulescu are acum o relaţie cu Dani Oţil, însă putea spune fără probleme că îşi creşte singură copilul, pe Ayan, în vârstă de opt ani. Băiatul şi mama ei trăiesc în superbul principat Monaco, iar Mihaela l-a înscris pe cel mic la şase sporturi, băiatul fiind, se pare, foarte talentat la tenis. Într-o emisiune la Realitatea TV, vedeta a dezvăluit că fiul ei (rezultat din căsnicia cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg) este antrenat de un antrenor „de Cupa Davis”.

Adina Buzatu îşi creşte singură fetiţa încă de când aceasta avea trei ani. Recunoaşte însă, că uneori, părinţii şi fostul soţ îi sunt de mare ajutor.

„Sunt mamă singură, dar o mamă singură fericită. Fericită cu fiica mea! Dar ea nu se simte ca un copil cu o mamă singură. Tatăl o iubeşte, o ajută, este mereu în contact cu ea. Nu am idei preconcepute, dacă Sara vrea să doarmă o noapte la tatăl ei, o las fără probleme. Pur şi simplu! Am făcut-o pe Sara foarte devreme, la 20 de ani, din dragoste. Dar, după trei ani, nu am mai putut continua relaţia cu tatăl ei şi m-am despărţit. Cred că nu trebuie niciodată să faci o tragedie din asta, trebui să ai puterea să o iei de la capăt singură.[…] Orice clipă liberă i-o dedic ei. Dar mă ajută, cât pot, şi părinţii mei. Mama are 70 de ani, tata – 80, dar sunt foarte activi”, spune vedeta intr-un interviu acordat revistei Tabu.

Catinca Roman, fiica adoptivă a lui Petre Roman, o creşte de una singură pe Călina, fetiţa ei în vârstă de 13 ani. Călina este rodul relaţiei dintre Catinca Roman şi dansatorul Petre Dumitrescu, cu numele de scenă Bebe, fost membru al trupei coregrafului Cornel Păsat. Cu toate că s-au despărţit de ani buni, Catinca a recunoscut în repetate rânduri că are o relaţie bună cu Bebe şi că acesta este un tată responsabil, ajutând-o pe Călina atât cu sfaturi, cât şi cu bani.

Adriana Bahmuţeanu îşi creşte singură cei doi copii rezultaţi din căsătoria cu politicianul Silviu Prigoană, Maximus şi Eduard. Prigoană însuşi a fost de acord ca, pe perioada divorţului (pentru că procesul nu s-a terminat încă), micuţii să rămână la mama lor. Apoi, custodia va fi disputată de cei doi soţi.

Oana Frigescu este singură după ce a divorţat de soţul ei, Andrei Badiu. Ştirista a rămas să o întreţină pe Maria, fetiţa lor de doi ani şi jumătate. Oana şi fostul ei soţ au fost protagoniştii unui amplu scandal după ce bărbatul a acuzat-o pe prezentatoarea Antenei 1 că nu îl lasă să-şi vadă copilul.

Geanina Ilieş, fostă Varga, are un copil în vârstă de şase ani. Vedeta s-a despărţit de tatăl micuţului în urmă cu cinci ani, însă Patrik a rămas la prezentatoarea Antenei 1. „Sunt o mama fericită şi împlinita pe toate planurile şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru cea mai frumoasă realizare a vieţii mele”, spune Geanina de câte ori este întrebată de copilul ei.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *