Vedete autohtone părăsite în timp ce erau însărcinate

0

Chiar dacă sunt frumoase şi celebre, unele vedete autohtone nu sunt prea norocoase în dragoste. Şi-au dorit să se aşeze la casa lor, să-şi întemeieze o familie şi când credeau că şi-au găsit jumătatea au fost părăsite chiar dacă erau însărcinate.
Iată cine sunt divele care au fost abandonate de parteneri chiar dacă aşteptau un copil:

Raluca Sandu

Fiica lui Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a avut o viaţă sentimentală tumultuoasă. După un divorţ şi mai multe relaţii eşuate, a rămas însărcinată cu omul de afaceri Ciro Castellano. Din păcate însă, acesta era căsătorit în Italia aşa că nu şi-a mai dorit un copil. Raluca şi Ciro s-au despărţit pe când vedeta era însărcinată în şase luni.

Raluca Sandu1
Foto: click.ro

Rocsana Marcu

Realizatoarea TV Rocsana Marcu a fost şi ea părăsită după ce a rămas însărcinată. Deşi tatăl copilului său a fost la început încântat de veste, acesta s-a răzgândit între timp şi nu a mai vrut să recunoască copilul. Rocsana Marcu a rămas traumatizată după mai multe relaţii eşuate. Prezentatoarea TV este mama a două fetiţe, Maya şi Indira, cu taţi diferiţi.

Rocsana Marcu1
Foto: rocsanamarcu.com

Alexandra Ţârdea

Fotomodelul Alexandra Ţârdea a rămas însărcinată în timp ce era căsătorită cu omul de afaceri Andrei Ţârdea. În timpul mariajului însă, acesta s-a îndrăgostit de Andreea Mantea şi şi-a părăsit soţia.

Alexandra Tardea
Foto: libertatea.ro

Manuela Hărăbor

Manuela Hărăbor a rămas însărcinată după o scurtă aventură cu celebrul Dan Chişu. Deşi toată lumea ştie că fiul talentatei actriţe Manuela Hărăbor are un tată la fel de celebru, pe Dan Chişu, bărbatul refuză să recunoască. El spune ca numai Dumnezeu ştie dacă băiatul este al lui sau nu.

Vedete autohtone părăsite în timp ce erau însărcinate
Foto: invingemautismul.ro

Andreea Mantea

De la pasiune şi dragoste nebună, Andreea Mantea şi Cristian Mitrea au ajuns să se urască. Ceea ce este şi mai grav este faptul că bruneta a rămas însărcinată, însă luptătorul nici nu vrea să audă de copil. Apropiaţii acestora spun că Andreea Mantea este devastată că fostul ei iubit spune peste tot că a rămas însărcinată voit, deoarece vrea să îl ţină lângă ea cu forţa. „El a iubit-o, dar nu se potriveau deloc! Se certau tot timpul şi ajungeau la discuţii pline de reproşuri, care lăsau urme adânci în sufletul lui Mitrea. De aceea, Cristi a decis să o termine definitiv cu Andreea, iar pentru el povestea cu copilul nu este importantă. Dimpotrivă, consideră că bruneta a făcut totul premeditat! În viziunea lui, a rămas însărcinată doar pentru a-l lega de ea, dar nu îi va merge! Nu are intenţia de a relua relaţia cu bruneta, e hotărât! Nu îl mai interesează nimic din ce are legătură cu Andreea”, au povestit prietenii sportivului pentru wowbiz.ro. Cu toatea acestea, Andreea Mantea a recunoscut că nu mai este cu Cristian Mitrea, dar a declarat că se vor ocupa împreună de creşterea copilului. Andreea a născut iar Cristi nu şi-a văzut nici până acum băieţelul.

Andreea Mantea
Foto: libertatea.ro

Rose Marie Florescu

Chiar şi o femeie atât de frumoasă precum Rose Marie poate fi părăsită atunci când are cea mai mare nevoie de afecţiune. Fostul ei iubit şi tatăl fetiţei ei a părăsit-o chiar înainte ca micuţa să vină pe lume. Bărbatul, care mai avea copii dintr-o relaţie anterioară, nu şi-a văzut fetiţa mult timp, dar de curând Rose Marie a acceptat ca el să se implice în educaţia ei.

Rose Marie Florescu
Foto: libertatea.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *