Vedete care nu isi doresc sa devina parinti

739x615_hepta_1469416Oricat de greu ar fi de recunoscut, nu toti oamenii au stofa de parinte. Iar vedetele de la Hollywood nu fac exceptie de la regula. George Clooney, Cameron Diaz, Kim Cattral (Samantha din „Sex and The City”) sunt doar o parte dintre vedetel care au declarat ca nu simt nevoia de a avea copii iar maternitatea sau paternitatea nu intra in planurile lor de viitor.

Jon Hamm („Mad Men”) a spus pentru Us Weekly ca, desi are o sotie superba si este fericit alaturi de ea, stie ca ar fi „un tata groaznic. Ma uit la prietenii mei care au copii si ma gandesc ‘Doamne, cum poti sa stai in picioare, ba chiar sa muncesti la 6 dimineata?’ „.

„Intotdeauna am stiut ca paternitatea nu e de mine. Sa cresti un copil este o mare responsabilitate si ar trebui sa fie prioritatea mea numarul 1. Pentru mine, acea prioritate este munca. De aceea, nu o sa ma mai insor vreodata”, a marturisit Clooney.

Portia de Rossi, sufletul pereche al simpaticei Ellen DeGeneres, spune ca nu are planuri in aceasta directie:”Trebuie sa vrei cu adevarat copii si niciuna dintre noi nu-si doreste asta. Asa ca vom fi doar eu si Ellen, fara bebelusi – dar suntem cele mai bune prietene si avem o casnicie fericita”.

Cameron Diaz a explicat in 2009 ca in cazul ei, decizia de a nu avea copii este una constienta: „Am o viata incredibila. Intr-un fel, am viata pe care o am pentru ca nu am copii. Nu cred ca a avea copii este un compromis, dar nici nu cred ca refuzul de a fi mama este. Cred doar ca este o alegere diferita”.

Renee Zellwegger („Bridget Jones”) prefera sa nu isi faca planuri in acea directie: „Maternitatea nu a fost niciodata una din ambitiile mele. Nu gandesc in acel mod. Nu am asteptari de genul ‘cand o sa am 19 ani o sa fac asta, iar cand o sa fac 25 o sa fac cealalta’. Iau lucrurile asa cum vin si daca se intampla, bine. Vreau sa fiu independenta si sa fiu capabila sa am grija de mine”.

Kim Cattral a inteles ca dorinta ei de a fi mama era doar un efect al presiunii celor din jur: „Toata presiunea pe care o simteam era externa si mi-am dat seama ca nu eram pregatita sa fiu mama. Sa fiu mama biologica nu este ceea ce vreau acum”.

Oprah se multumeste sa-i ajute pe copiii din fundatia ei Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls in South Africa: „Nu am avut niciodata copii, nici nu m-am gandit ca o sa am. Acum am 152 de fete si astept alte 75 anul viitor”.

sursa: euforia.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *