Cu mai mult sau mai puţin ghinion în dragoste, unele vedete de la noi au ajuns în situaţia de a-şi creşte singure copiii. Nu este uşor să fii mamă singură, dar vedetele noastre s-au ambiţionat şi au reuşit până acum să arate că pot îmbina foarte bine o carieră cu rolul de mamă.

Andreea Mantea

Andreea Mantea şi Cristian Mitrea s-au cunoscut în cadrul unui show de televiziune. S-au îndrăgostiti nebuneşte iar de la atâta pasiune până la ură, nu a fost decât un pas. Andreea Mantea a devenit mamă pentru prima oară în acest an, iar tatăl micuțului David, luptătorul Cristi Mitrea, nici nu vrea sa audă de copil. Prietenii sportivului au declarat pentru wowbiz.ro: „El a iubit-o, dar nu se potriveau deloc! Se certau tot timpul şi ajungeau la discuţii pline de reproşuri, care lăsau urme adânci în sufletul lui Mitrea. De aceea, Cristi a decis să o termine definitiv cu Andreea, iar pentru el povestea cu copilul nu este importantă. Dimpotrivă, consideră că bruneta a făcut totul premeditat! În viziunea lui, a rămas însărcinată doar pentru a-l lega de ea, dar nu îi va merge! Nu are intenţia de a relua relaţia cu bruneta, e hotărât! Nu îl mai interesează nimic din ce are legătură cu Andreea”.

Mantea
Foto: facebook

Mihaela Rădulescu

După ce a divorțat de Elan Schwartzenberg, vedeta TV a rămas în relaţii bune cu fostul soţ şi a primit custodia copilului lor. Chiar dacă are o relație cu Felix Baumgartner, Mihaela îl crește singură pe Ayan (11 ani). După ce s-a stabilit în Monaco, Mihaela l-a înscris acolo la o şcoală bilingvă. Ea este foarte mândră de fiul ei. „Am copil premiant! Azi a terminat şcoala şi a luat premiu – aici n-au locurile 2 şi 3, au doar premianţii care au mediile cele mai mari din clasă – din 18 copii, 5 au luat acest premiu! Şi e singurul care nu s-a născut vorbind nici engleza, nici franceza (şi numai în limbile astea învaţă toate materiile!). Deştept ca taică-su, frumos ca maică-sa, nu?”, scria Mihaela pe Facebook.

raduleasca
Foto: facebook

Mihaela Borcea

După divorţul de acţionarul dinamovist, Mihaela a rămas cu trei copii de crescut, gemenii Melisa şi Angelo şi Patrick, fratele mai mare al celor doi. Are mereu grijă să nu le lipsească nimic celor mai de preț diamante şi este foarte mândră de ei.

Mihaela Borcea
Foto: click.ro

Manuela Hărăbor

A rămas însărcinată după o scurtă aventură cu celebrul Dan Chişu. Acesta a refuzat însă să recunoască copilul. El spune că numai Dumnezeu ştie dacă băiatul este al lui sau nu.

Manuela Harabor1
Foto: facebook

Catinca Roman

Catinca (48 de ani) are o fată adolescentă, Calina (15 ani), cu care se mândrește foarte tare. Calina este rodul relaţiei de trei ani dintre Catinca Roman şi dansatorul Petre Dumitrescu, cu numele de scenă Bebe, fost membru al trupei lui Cornel Păsat. Ei s-au despărţit de mai mulţi ani, iar Catinca a spus de mai multe ori că are o relaţie bună cu Bebe şi că acesta este un tată responsabil, ajutând-o pe Călina atât cu sfaturi, cât şi cu bani.

Catinca Roman
Foto: stiri.rol.ro

Vica Blochina

Fosta balerină Victoria Blochina a avut o relaţie cu Victor Pițurcă mai bine de 16 ani, iar cei doi au un copil, Edan (8 ani). Fostul selecționer nu și-a recunoscut copilul de la început, dar a fost dat în judecată, în anul 2011. „Vreau ca el să-şi recunoască băiatul. Asta m-a determinat să fac acest pas. Sper din toată inima ca la finalul acestui proces de paternitate să-mi găsesc dreptatea. Pentru că, veţi vedea, chiar am dreptate. Îl cunosc încă de pe vremea când activam ca balerină la barul Melody, din Bucureşti. Am venit în România pe baza unui contract legal. Apăream, alături de mai multe fete, în diferite programe artistice. Aşa l-am cunoscut pe Victor Piţurcă, om cu care am fost împreună 15-16 ani. O relaţie lungă, din care a rezultat Edan, băieţelul nostru. Oricum, am martori care pot susţine că am fost cu acest bărbat în toată această perioadă”, declara Vica.

Vica Blochina
Foto: libertatea.ro

Rocsana Marcu

Vedeta are doi copii cu taţi diferiţi, a născut de două ori, dar nici unul dintre taţi nu a rămas alături de ea. Mayra, în vârstă de 8 ani, este fetiţa lui Ştefan Adrian Iliescu, iar Indira Maria, 4 ani, este fetiţa lui Florin Moldoveanu. Culmea, cei doi bărbaţi au fost buni prieteni în trecut.

Rocsana Marcu1
Foto: enational.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *