Vedete în 2012, părinți în 2013. Care sunt cei mai aşteptaţi "copii celebri" în noul an

Anul acesta se anunţă a fi unul plin pentru vedete! De la prinţese şi până la cântăreţe renumite, multe celebrităţi aşteaptă ca 2013 să le aducă.. un copil! Care vor fi starurile la uşa cărora va poposi barza în curând aflăm chiar acum.

Unul dintre cei mai aşteptaţi „copii celebri” ai lui 2013 este bebeluşul ducesei de Cambridge, Kate. Soţia prinţului William a ajuns din nou pe primele pagini ale ziarelor din toată lumea, după ce a fost internată în spital la începutul lunii decembrie. Ducesa a avut greţuri cauzate de sarcină, iar familia regală a fost nevoită să facă publică vestea sosirii unui nou moştenitor regal mai devreme decât plănuise iniţial.
Copilul lui Kate şi William se va afla pe poziţia a treia în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, indiferent dacă va fi o fată sau un băiat. Iniţial, regulamentul casei regale britanice favoriza succesiunea băieţilor, în defavoarea propriilor surori, dar premierul David Cameron a anunţat în urmă cu un an că Regatul Unit va renunţa la obiceiul învechit.
Şi frumoasa cântăreaţă Shakira aşteaptă sosirea unui copil. Iubitul vedetei, fotbalistul Gerard Piqué, a stârnit isterie printre jurnalişti şi fani atunci când a anunţat naşterea unui băieţel prin intermediul contului său de Twitter, pe 27 decembrie. Totuşi, fericita veste s-a dovedit a fi o farsă, aşa cum a recunoscut chiar jucătorul Barcelonei, după numai o zi.
La doar şapte luni după naşterea micuţei Maxwell Drew, Jessica Simpson aşteaptă un al doilea copil. Săptămâna trecută, vedeta a postat o fotografie pe reţelele de socializare, în care îşi scoate la înaintare abdomenul rotunjit. Jessica Simpson a încheiat un contract de 4 milioane de dolari cu compania Weight Watchers pentru a slăbi după prima naştere, dar întreaga înţelegere a fost amânată la vestea noii sarcini, relatează ABC News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *