Vedete internaţionale care seamănă izbitor cu mămicile lor

Foto: celebritypic.tk

Mulţi copii îşi moştenesc părinţii la capitolul fizic, însă unele asemănări sunt de-a dreptul izbitoare.

Unele vedete celebre de la Hollywood se mândresc că seamănă cu mamele sau cu fiicele lor, putând uşor să fie confundate. Sunt cazuri în Cetatea Filmului în care părinţii starurilor, faimoşi la rândul lor, au propulsat şi carierele copiilor.

Sunt multe actriţe la Hollywood care au moştenit trăsăturile de la mamele lor şi, puse una lângă alta, par mai degrabă surori decât mamă şi fiică. Mai mult decât atât, unele dintre ele au ales să urmeze aceeaşi carieră în industria filmelor.

 

Iată câteva exemple grăitoare în acest sens!

 

Rumer Willis şi Demi Moore

Asemănarea dintre Rumer Willis şi Demi Moore este izbitoare, poate cea mai relevantă dintre toate cuplurile mamă-fiică.

Rumer Willis, în vârstă de 26 de ani, este foarte mândră de asemănarea cu celebra ei mămică, Demi Moore, care are dublul vârstei ei. Recent, Rumer, a publicat pe o reţea de socializare o poză în care cele două par trase la indigo. Poza a fost însoţită de masajul „Momentul acela când realizezi că devii mama ta”.

Demi Moore
Foto: people.com

Miley Cyrus şi Tish Cyrus

Miley are 22 ani şi mama ei puţin peste 44!

La o primă vedere, pe lângă asemănarea ca două picături de apă, cele două pot fi uşor catalogate drept surori. Preocupată mult de aspectul fizic, mama lui Miley face mult sport şi are un stil de viaţă sănătos. Şi asta, de ce nu, pentru a ţine pasul cu excentrica ei fiică, Miley.

Miley Cyrus
Foto: nydailynews.com

Mellanie Griffith şi Dakota Johnson

Două actriţe, mamă şi fiică, ale căror trăsături se asemuiesc până în cele mai mici detalii. Pe lângă aspectul fizic, cele două au îmbrăţişat aceeaşi carieră, cea actoricească. Mellanie a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă, cu filmul “Working Air” şi a fost nominalizată la Oscar. Dakota îi calcă pe urme, ea joacă în filme de când avea doar 10 ani şi are în faţă un viitor strălucit la Hollywood.

Mellanie Griffith jpg
Foto: ibtimes.co.uk

Reese Witherspoon şi Ava Phillipe

Reese Witherspoon este mândră că la doar 15 ani, fiica ei este la fel de frumoasă ca ea. Cu toate că există o diferenţă de vârstă de 24 de ani, Reese şi Ava Phillipe seamănă ca două picături de apă şi sunt cele mai bune prietene.

Reese Witherspoon
Foto: uinterview.com

Uma Thurman si Maya Ray

Fiica lui Ethan Hawke şi a Umei Thurman, Maya Ray, a moştenit talentul muzical al tatălui şi frumusetea desăvârşită a mamei. Destul de uşor, cele două pot fi confundate atunci când sunt împreună în spaţiul public.

Uma Thurman jpg
Foto: imgarcade.com

Goldie Hawn şi Kate Hudson

Două actriţe frumoase care au cunoscut pe deplin gustul succesului. Goldie Hawn şi Kate Hudson pot trece lejer drept surori, chiar dacă sunt fiică şi mamă. Kate Hudson îi seamănă fizic foarte mult, iar actriţa a declarat că e mândră să aibă aşa o mamă! Kate şi Goldie se înţeleg de minune şi sunt printre cele mai populare celebrităţi de la Hollywood.

Goldie Hawnjpg
Foto: huffingtonpost.com

Meryl Streep şi Mamie Gummer

Dintre cele trei fete, Mamie Gummer este cea care seamănă izbitor de mult cu celebra ei mămică, Meryl Streep. Şi în acest caz, asemănarea dintre cele două nu se opreşte doar la trăsăturile identice ci continuă şi pe plan profesional. Mamie, la fel ca şi sora ei mai mare Grace, a îmbrăţişat cariera actoricească, dorind să îşi clădească o carieră de succes la Hollywood, la fel ca Meryl.

Mamie Gummer, Meryl Streep, Grace Gummer==Gilt Groupe and Quintessentially host Focus Features' TAKING WOODSTOCK Premiere and After-Party==Landmark's Sunshine Cinema & Bowery Hotel NYC==July 29, 2009==© Patrick McMullan==Photo - CHANCE YEH/PatrickMcMullan.com====
Foto: moviesoundtrack.top

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *