Suntem in plina vara, iar soarele nu tine cont daca esti sau nu vedeta de Hollywood. Iata cateva celebritati ce s-au prajit de-a dreptul si au capatat niste arsuri zdravene!

Gisele Bündchen s-a plimbat toata ziua pe plajele din Miami intr-o pereche de pantaloni scurti si sutien. Insa nu a facut bine caci soarele s-a lipit prea mult de chipul ei…

Gisele

Kim Kardashian a postat o fotografie in care fata ii era pur si simplu rosie. Noroc cu ochelarii de soare mari ce i-au mai salvat cativa centimetri de piele.

Kim_Kardashian_arsa_de_soare

Simon Cowell s-a relaxat in St. Bart s-a “prajit” si el necesitand masuri de urgenta.

Simon_Cowell_ars_de_soare

Si Jessica Alba a avut o multime de probleme in vacanta. Apoi s-a impachetat in crema de protectie solara. Prea tarziu insa.

Jessica_Alba_arsa_de_soare

Modelul Janice Dickinnson a iesit sa ia putin aer si sa faca o plimbare insa era rosie ca un rac fiert. Oare cat o fi stat la soare?

Janice_Dickinson_arsa_de_soare

Gwen Stefani s-a ascuns sub o sapca si si-a pus niste ochelari pentru a se feri de soare.  A uitat insa sa-si dea cu crema si abdomenul ei arata ca… proaspat scos din cuptor.

Gwen_Stefani_arsa_de_soare

Pink a petrecut cateva zile in Malibu. Ea a avut grija sa isi protejeze capul, nu insa si corpul. Devreme ce se numeste “Roz” a incercat sa isi faca si pielea de aceeasi culoare. Misiune indeplinita!

Pink_arsa_de_soare

Rachel Bilson a facut surf in Barbados. Insa in zile diferite a purtat costume de baie diferite. Si asta s-a vazut imediat. Unde a lasat insa crema de protectie?

Rachel_Bilson_arsa_de_soare

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *