Vedetele cu cele mai frumoase fiice

Încă de mici au fost obişnuite cu statutul de star: toată lumea vroia să le cunoscă sau să le facă fotografii, care apăreau în presă sub titlul Exclusiv. Ele sunt fetele care nu au fost nevoite să facă nimic pentru a fi populare la şcoală sau pentru a participa la cele mai exclusiviste evenimente, prin intermediul părinţilor lor celebri. Pentru ele, uşile sunt mereu deschise în orice domeniu şi-ar dori să profeseze, iar succesul vine de la sine.

Lourdes Ciccone
Lourdes, fiica Madonnei, a crescut în preajma aparatelor de fotografiat şi a camerelor de filmat, însă transformarea sa de la o fetiţă inocentă la o tânără cu sex-appeal s-a făcut extrem de rapid şi a uimit pe toată lumea. Lourdes este pasionată de modă şi a realizat chiar o linie vestimentară, Material Girl, în colaborare cu mama sa.

Lilly Collins
Fiica lui Phil Collins este actriţă, model şi vedetă de televiziune. Aceasta este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum The Blind SideAbduction şi Mirror Mirror.

Georgia May Jagger

La fel ca mama sa, fostul topmodel Jerry Hall, Georgia a ales drumul modei, al podiumurilor şi al campaniilor publicitare, fiica lui Mick Jagger fiind considerată una dintre revelaţiile momentului, graţie expresivităţii şi frumuseţii sale aparte.

Poza urmatoare
Zoe Kravitz
Zoe Kravitz este, după cum o dă de gol şi numele, fiica lui Lenny Kravitz, însă nu doar de aceasta este cunoscută, ci şi graţie talentului său actoricesc, pe care şi l-a demonstrat în filme precum No Reservations (2007), The Brave One (2007) şi X-Men: First Class (2011).

Daisy Lowe
Povestea lui Daisy este una destul de tristă. Aceasta a aflat, prin intermediul unui test de paternitate, că cel căruia îi spunea „tată” nu era de fapt tatăl său biologic, ci artistul Gavin Rossdale, soţul cântăreţei Gwen Stefani, cu care mama sa avusese o aventură de o noapte în trecut. La început, Gavin a refuzat să facă testul de paternitate, însă într-un final a fost nevoit să accepte, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Alexandra Richards

Alexandra este model, artistă, şi DJ în New York. Printre pictorialele realizate de vedetă se numără şi unele imortalizate de fotografi celebri, printre care Annie Leibovitz, Mario Testino sau Patrick Demarchelier.

Alexandra a apărut în reviste importante precum Vogue, Glamour, Vanity Fair sau ID. În anul 2010, fiica lui Keith Richards a apărut în ediţia franceză a revistei Playboy.

Amber Le Bon
Amber Rose Tamara Le Bon, născută pe 25 august 1989, este fiica membrului trupei Dura Duran, Simon Le Bon şi a modelului Yasmin Le Bon.

În anul 2009, Amber a fost votată drept cea mai frumoasă fată de vedetă de către vizitatorii unui site din America.

Printre brandurile cu care Amber a colaborat se numără Moschino şi River Island.

sursa: www.one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *