Veste tristă pentru George Clooney şi Amal. Află motivul pentru care nu pot avea copii.

0
Veste tristă pentru George Clooney şi Amal
Foto: usmagazine.com

De la divorţul său de actriţa Talia Balsam, în 1993, George Clooney a fost foarte rezervat în privinţa mariajului. Mătuşa sa, Starla, crede că despărţirea de soţie l-a marcat şi s-a considerat vinovat de eşecul căsniciei sale. Pe atunci era un tânăr actor care se străduia să se consacre, avea probleme cu banii şi tensiunile dintre cei doi nu au mai putut fi aplanate, deşi se iubeau foarte mult. Cu toate astea, Clooney a reuşit să ia pe toată lumea prin surprindere cu decizia de a se logodi cu avocata Amal Alamuddin după o relaţie de numai câteva luni iar la scurt timp să facă şi nunta.

George Clooney este convins că mariajul său va fi de lungă durată, dar, s-ar putea vedea nevoit să facă un compromis. Asta pentru că tatăl lui Amal şi-a dorit să-şi vadă fata nu numai mireasă, ci şi mamă, înainte de a muri.

De curând George şi Amal au împlinit un an de la căsătorie și, chiar dacă lumea se aștepta ca până acum să anunțe deja că vor avea un bebeluș, se pare că lucrurile nu au decurs cum era planificat. Potrivit ultimelor zvonuri, actorul și superba lui nevastă nu pot să aibă copii.

cu rochie rosie
Foto: usmagazine.com

Potrivit publicației Star Magazine, George și Amal își doresc din tot sufletul să fie părinți și au tot încercat, dar degeaba. Se pare că din cauza faptului că actorul e prea în vârstă (54 de ani) și avocata e prea slabă, nu au reușit să conceapă un bebeluș pe cale naturală.

Din păcate pentru ei, medicii le-ar fi recomandat să încerce inseminarea artificială dacă vor neapărat un urmaș și nu vor să mai aștepte să vadă dacă pot concepe unul pe cale naturală.

Dacă e doar un zvon răutăcios de la Hollywood sau Amal Alamuddin și George Clooney chiar nu pot avea copii, rămâne de văzut.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *