Vin Diesel și-a numit proaspătul nou născut după cel mai bun prieten, Paul Walker

Vin-Diesel
Foto: pinterest.com

Actor și regizor american, Vin Diesel, pe numele său adevărat Mark Sinclair Vincent, s-a făcut remarcat în filme precum ”Strays”, ”Multi-Facial” sau renumitul ”The fast and the furious”.

Actorul și-a schimbat numele în „Vin Diesel” în perioada în care a lucrat ca portar pentru Clubul de noapte din New York “The Tunnel”. Numele de Vin vine de la simpla prescurtare a versiunii Vincent, iar pseudonimul Diesel de la prietenul său care îi spunea tot timpul, “oprește-te Diesel” referindu-se la energia continuă pe care o avea.

Vin Diesel și-a făcut debutul pe scenă la vârsta de 7 ani, când a apărut în piesa “Dinosaur Door”, scrisă de Barbara Garson. La începutul anilor 1990, Vin Diesel devine producător, iar cinci ani mai târziu a primit prima nominalizare la festivalul de la Cannes.

Diesel a jucat “Dungeous and Dragons“ timp de 20 de ani și a scris o carte comemorativă intitulată: ”30 de ani de aventură: O celebrare pentru Dungeous&Dragons”. La cea de-a treizecea aniversare a jocului, actorul a inaugurat revista “Dragon Magazine”.

Cât privește viața personală, actorul spune că preferă să-și mențină viața privată “adoptând codul tăcerii al lui Harrison Ford, Marlon Brandon, Robert de Niro și Al Pacino”.

Vin Diesel este de ani buni împreună cu modelul mexican Paloma Jimenez. Au împreună trei copii, Hania Riley – o fetiță acum în vârstă de șapte ani, Vincent Sinclair – un băiețel acum în vârstă de cinci ani și noul membru abia sosit, o fetiță.

Micuța a fost numită Pauline în onoarea bunului său prieten și partener din filmul “Fast & Furious“, Paul Walker, care a decedat în noiembrie 2013.

Vin cu fetita
Foto: usmagazine.com

Vin a postat pe contul lui de socializare o poză cu el și micuța Pauline și a însoțit imaginea cu unele versuri din melodia “What a Wonderful World“ a lui Louis Armstrong.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *