Vinele cu sos la cuptor

 

Ingrediente:

  • 2 vinete
  •  2 roşii
  • 4-5 grăunţi de usturoi
  • 150-200g mozzarella
  • o ceaşcă suc de roşii
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Vinetele se taie în două şi fiecare parte se crestează pe lung, fără însă să se taie şi coaja.

Se desfac frumos, se aşează pe o tavă unsă cu puţin ulei.

Peste ele se presară roşiile tăiate mărunt, brânza rasă şi usturoiul tăiat foarte fin.

La sfârşit sosul de roşii lungit cu puţină apă, se toarnă peste toate. Se presară puţină ulei, sare, piper şi oregano, iar apoi tava se dă la cuptor la foc potrivit până se rumenesc frumos.

Să aveţi poftă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *