Viorel Cataramă un milionar fericit

Viorel
foto: libertatea.ro

După o frumoasă poveste de dragoste începută cu cinci ani în urmă, unul dintre cei mai bogaţi români s-a căsătorit trei ani mai târziu cu aleasa inimii. Viorel Cataramă, fondatorul companiei Elvila, şi Adina Alberts, renumit medic estetician, au avut o nuntă fastuoasă pe domeniul de la Snagov al milionarului iar apoi şi-au petrecut luna de miere în Asia.

nunta
foto: antenastars.ro

Şi ca frumoasa lor poveste să fie pe deplin fericită, cei doi au aflat de curând că vor deveni părinţi. Mai exact, anul acesta, Adina îi va dărui milionarului o fetiţă. Şi iată cum, singurul lucru care lipsea din frumosul cuplu, este pe cale să devină realitate, motiv pentru care, în familia Cataramă, pluteşte o imensă bucurie.

Până să o cunoască pe Adina, Viorel Cataramă, a stat alături de manechinul Adela Surugiu timp de 15 ani, aceasta fiind şi cea mai cunoscută relaţie a sa. Adela i-a dăruit un băieţel, însă Cataramă mai are doi copii din două relaţii anterioare.

Adina Alberts este considerată a fi unul dintre medicii esteticieni ai vedetelor, conducând o clinică de chirurgie estetică şi înfrumuseţare chiar în centrul Capitalei, dar având ea însăşi o viaţă mondenă activă, materializată prin numeroase apariţii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *