Vis împlinit pentru artista Diana Matei. Vedeta a devenit mămică.

Vis împlinit pentru artista Diana Matei
foto: facebook

Diana Matei este o cântăreață de muzică ușoară, populară și de petrecere. A absolvit Liceul de Muzică Dinu Lipatti și Universitatea Națională de Muzică București. A câştigat numeroase premii internaţionale printre care Premiului I la Festivalul Internațional de la Veneția “Voci senza confini” și Premiul II la Festivalul internațional de muzică, organizat de Teatrul Bolșoi din Moscova.

La vârsta de 13 ani a fost aleasă, în urma unei preselecții de la Palatul Național al Copiilor, pentru a participa în cadrul unui turneu în Veneția. De-a lungul timpului a susținut numeroase spectacole la Lyon, Bordeaux, Marseille, Paris, Cannes și a cântat pe scenă, alături de artiști renumiţi precum: Demis Roussos, Michael Bolton, Boney M și Jose Fernandez.

Diana Matei
Foto: dianamatei.ro

În 2006, a susținut un miniconcert în incinta Parlamentului European, organizat de Ambasada Română de la Bruxelles.

Diana este o femeie care munceşte mult, este perseverentă, îmbină cu succes muzica şi teatrul, poate trece cu uşurinţă de la un gen de muzică la altul – asta pentru că are o voce încântătoare şi, în plus, este adepta live-ului, lucru cam rar în showbiz-ul de azi.

Munca de artist nu este uşoară, însă cântăreaţa a reuşit să îmbine perfect utilul cu plăcutul, în sensul în care, nu a neglijat viaţa personală. Într-un interviu acordat celor de la cancan.ro, artista mărturisea: “Eu sunt într-o relaţie de foarte mulţi ani, de 12 chiar. Am vorbit despre căsătorie, avem inele care ţin loc de verighetă, inele de logodnă. Ne-am logodit în Biserică acum cinci ani. Nu facem nunta până la capăt pentru că nu avem timp acum”. Logodnicul ei este nimeni altul decât Marian Cleante, violinist în celebrul Taraf Cleante, alături de care artista împarte şi scena.

cu trupa
Foto: contact-preturi-artisti.ro

De curând Diana şi Marian şi-au îndeplinit un vis mai vechi, acela de a deveni părinţi. Artista a născut weekend-ul trecut, la o clinică privată din capitală, prin cezariana, un băieţel.

cu logodnicul
foto: libertatea

Anunţul despre venirea pe lume a bebeluşului a fost făcut chiar de artistă pe pagina sa de pe un site de socializare. „Sunt cea mai fericită mămică! Sâmbătă dimineață am dat viață celui care va deveni centrul universului meu, și anume fiul nostru, Ianis Teodor. A venit pe lume la ora 10:24 și este un băiețel de nota 10. Ianis Teodor măsoară 56 de centimetri și are 3,87 kilograme. Bebelușul deja m-a cucerit cu desăvârșire.”

Diana cu bebe
foto: puterea.ro

Logodnicul Dianei, violonistul Marian Cleante, este în culmea fericirii. La rândul său, acesta mărturisea: „Viața noastră a luat o altă turnură din momentul în care mi-am văzut băiețelul. Sunt foarte fericit și de-abia aștept să îl văd crescând. Sper să moștenească frumusețea Dianei și talentul nostru muzical,” a povestit artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *