vita-cu-sos-hoisin

Ingrediente:

  • 4 linguri de ulei vegetal
  • 750gr. carne de vită tăiată în fâșii
  • 1 ceapă, feliată
  • 1 ardei roșu feliat
  • 2 căni de broccoli
  • 400gr. boabe de porumb, scurse
  • 3 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 1 linguriţă pastă de ardei iute
  • 3/4 ceaşcă sos hoisin
  • o jumătate cană apă
  • orez fiert pentru a servi

Mod de preparare:

1. Încălziţi jumătate din uleiul vegetal într-o tigaie la foc mare. Gătiţi fâşiile de carne de vită, 2-3 minute și puneţi deoparte.

2. Încingeţi uleiul rămas şi adăugaţi ceapa, ardeiul, broccoli și porumbul. Gătiţi până când ceapa devine translucida.

3. Adăugați usturoiul și pasta de ardei iute și fierbeţi timp de 2 minute. Adăugați sosul hoisin și fâşiile de carne de vită. Adăugați un pic de apă pentru a subţia sosul şi lăsaţi 2-3 minute înainte de a opri focul.

4. Serviţi această vită cu sos hoisin alaturi de o porţie de orez fiert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *