Cu ocazia venirii primăverii, în Bucureşti se organizează câteva târguri extrem de interesante, unde puteţi merge cu piticii voştri să vă bucuraţi de clipe frumoase, relaxare şi  voie bună, să achiziţionaţi cadouri sau mărţişoare frumoase, sau să vă înfruptaţi cu bunătăţi.

Weekend de Mărţişor
foto: facebook.com/targuflorilor2015

Unul dintre ele este “Mărţişor Spring Fest”,  ce se desfăşoară în perioada 21 februarie-8martie 2015. Este organizat la Promenada Mall, locaţia fiind la etajul 1, în Calea Floreasca nr 246B.
Aici puteţi găsi o mulţime de mărţişoare şi cadouri special concepute pentru doamnele şi domnişoarele  voastre, odată cu venirea mult-aşteptatei primăveri.

Un alt târg interesant se va organiza la Strip Mall Piera, pe stradă iancu Nicolae nr 67.
Acesta va fi un târg dedicat zilei de Mărţişor şi de ziua femeii.
Perioada în care se ţine “Tragul de Primăvară”l este 26 februarie-8martie 2015.
Aici veţi putea găsi produse tradiţionale, produse hand made, dulciuri diverse, produse de artizanat,  dar şi cosmetice sau blănuri şi haine din piele.

Tot în perioada 26 februarie-8martie 2015, are loc la Liberty Mall din Stradă Progresului 151-171 din Bucureşti, tragul  “Primăvara la Liberty Mall”
Aici, pe lângă tradiţionalele mărţişoare, veţi găsi mărţişoare hand made, sau mărţişoare gastronomice. Deasemena mai puteţi găsi dulciuri făcute în casă, produse bio,  bijuterii şi haine.

11018819_742359562544780_492304536856610077_o
foto: facebook.com/targuflorilor2015

 

Dacă doriţi să ieşiţi puţin din sfera mărţişoarelor tradiţionale şi preferaţi  florile, va invităm la “Târgul de Flori” de la Sala Palatului, care are loc în perioada: 26 februarie-8martie 2015
Aici veţi putea găsi cele mai frumoase aranjamente florale, buchete de flori speciale, decoraţiuni de grădină sau artizanat floral.
Organizatorii va aşteaptă cu mic cu mare, cu muzică şi voie bună.

 

sursa: facebook.com/MuzeulTaranului

sursa: facebook.com/MuzeulTaranului

Pentru tradiţionalişti, Muzeul Naţional al Ţăranului Român va aşteaptă în perioada 26 februarie – 1 martie 2015 la Târgul Mărţişorului.
Aici veţi găsi alte categorii variate de mărţişoare: mărţişorul de oraş, mărţişorul rustic, mărţişorul croşetat sau tip goblen, mărţişorul tradiţiilor reinventate sau miniaturile din sticlă.
Oricare variantă aţi alege-o, să aveţi un weekend minunat, plin de bucurii şi bună dsipozitie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *