Wes Chatham starul din „Hunger Games” va deveni pentru a doua oară tată

0
Foto: dailymail.co.uk

Imensă bucurie pentru Wes Chatham. Starul din „Hunger Games” va deveni pentru a doua oară tată, anul viitor, în luna mai. Actorul şi soţia lui, vedeta tv Jenn Brown, mai au un fiu, John Nash, care a venit pe lume anul trecut.

„Nu plănuiam să îl avem pe al doilea aşa de curând, dar ne place ideea că vom avea copii atât de apropiaţi ca vârstă. Am auzit poveşti aşa de frumoase cu astfel de fraţi şi abia aşteptăm noi provocări. Suntem nerăbdători să aflăm sexul copilului”, a declarat actorul.

Fericita veste a venit chiar de la starul din ”Hunger Games: Mockingjay – Part 2”, într-un intervu acordat zilele trecute pentru ”Fox 11 KTTV”. ”Urmează să mai avem un copil. La nouă luni după ce am avut primul copil”, a declarat actorul.

Chatham și reporterul sportiv Jenn Brown s-au căsătorit în aprilie 2012, după o logodnă de șapte luni. Cei doi i-au urat bun venit primului lor copil, băiețelul John Nash, în noiembrie 2014.

cu bebe
Foto: celebritybabies.people.com

Wes Chatham este cunoscut pentru rolul Castor din franciza ”Hunger Games”, dar și din alte pelicule precum: ” In the Valley of Elah”, ”W.”, ”The Help” și ”The Philly Kid”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *